Loading...

Turvallisuuspolitiikka

Esittely

 1. Verkkopelijärjestelmämme johto noudattaa korkeita eettisiä ja ammattimaisia standardeja tarjotakseen käyttäjälle turvallisen palvelun. Vega World Solutions N.V. on yritys, joka hoitaa kaikkia järjestelmiä ja toimistopuolen toimia. Sen rekisteröity osoite sijaitsee osoitteessa E-Commerce Park Vredenberg, Curacao. Rahasiirtoja käsittelee Handfree Trading Limited. Sen rekisteröity osoite on 6 Tassou Papadopoulou, Flat 22, Ag. Dometios, Nicosia, 2373, Kypros
 2. Vega World Solutions N.V. ja Handfree Trading Limited mahdollistavat pelaajan turvallisuuden järjestelmänsä kolmelta eri kannalta:
   • Taloudellinen turvallisuus
   • IT-turvallisuus
   • Oikeusturva
 1. Vega World Solutions N.V. pitää kaikkien tilinhaltijoiden tietoja luottamuksellisina. Tästä voidaan poiketa vain tapauksissa, joissa Vega World Solutions N.V. pakotetaan luovuttamaan tietoja valvontaviranomaisten toimesta tai pelaaja rikkoo Vega World Solutions N.V.in sääntöjä.
 2. Pelaajalle myönnetään henkilökohtainen tilinumero. Pelaaja voi valita salasanan ja käyttäjänimen. On tilinhaltijan omalla vastuulla olla jakamatta näitä tietoja. Jos pelaaja uskoo, että tieto on levinnyt muiden osapuolten käyttöön, hänen tulee ottaa välittömästi yhteyttä Vega World Solutions N.V. -asiakaspalveluun, jolloin hänelle myönnetään uusi salasana.
 3. Kaikki pelaajan ja Vega World Solutions N.V. -puhelinkeskuksen työntekijöiden väliset puhelut saatetaan nauhoittaa.
 4. Kaikki yhteydenpito internetissä tallennetaan.

Taloudellinen turvallisuus

 1. Handfree Trading Limited tarjoaa tilinhaltijoille erilaisia maksu- ja rahansiirtotapoja.
 2. Luottokorttimaksuista saatetaan aika ajoin kieltäytyä osittain ja/tai kokonaan tiettyjen turvallisuusjärjestelmien johdosta, joita hallitaan yhdessä maksuratkaisuntarjoajien ja/tai rahoituslaitosten kanssa. Nämä turvatoimet saattavat hylätä kelvolliset luottokortit, joita ei kelvollisuudesta huolimatta voi käyttää juuri tietyllä hetkellä. Vega World Solutions N.V.in ja Handfree Trading Limitedin henkilöstöt eivät ohjaa näitä järjestelmiä, eikä heillä ole tietoa syistä, jotka saattavat johtaa talletusten hylkäämiseen.
 3. Rekisteröitymislomake suojataan SSL-salauksella (HTTPS). Salaus turvaa henkilökohtaisia tietoja niiden siirron ajan internetissä. Salasana säilötään käyttäen palauttamatonta hajautusfunktiota. Näin varmistetaan, että salasana säilötään turvallisesti eikä sitä voida varastaa. Vahvan salasanan käyttö on pakollista. Oikeellisuus tarkistetaan pelaajalta, minkä jälkeen tili aktivoidaan. Pelaaja saa sähköpostitse vahvistuksen rekisteröitymisestään sekä kirjautumistietonsa, mutta ilman salasanaa; salasanaa ei koskaan lähetetä sähköpostitse.
 4. Vega World Solutions N.V. pyytää asiakirjoja henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja/tai valtuutusta tietyn luottokortin ja/tai muiden tilinhaltijan antamien tietojen käyttämiseen talletusten ja/tai nostojen nopeuttamiseksi. Vega World Solutions N.V. myös noudattaa tiukkoja rahanpesulakeja ja -säädöksiä.
 5. Kaikki Vega World Solutions N.V. -tilinhaltijan pankin ja Vega World Solutions N.V.ille palvelujaan tarjoavan rahoituslaitoksen väliset rahasiirrot käsitellään ehdottoman suojatusti.
 6. Vega World Solutions N.V. vakuuttaa, ettei tilinhaltijan luottokortin numeroa koskaan välitetä muille osapuolille, lukuun ottamatta rahoituslaitoksia, jotka käsittelevät siirtoja, tai erityistapauksissa, joissa tuomionistuin, laki tai asiaankuuluva hallintoviranomainen edellyttää tietojen luovuttamista.

IT-turvallisuus

 1. Vega World Solutions N.V. käyttää satunnaislukugeneraattoria, joka arpoo numeroita ja kortteja satunnaisesti. Numeroita ei voi ennustaa tai yhdistää toisiinsa erityisen kehittyneen algoritmin ansiosta – kaikki jää sattuman ja onnen varaan.
 2. Vega World Solutions N.V. -pelit on kehitetty niin, että verkkopelaaminen tarjoaa viihdettä. Tarvittavia toimenpiteitä noudatetaan sen eteen, etteivät pelaajat pelaa suuria rahasummia.
 3. Vega World Solutions N.V. -järjestelmää testataan ja seurataan säännöllisesti.

Oikeusturva

 1. Vega World Solutions N.V.in on noudatettava kaikkia laillisia rajoituksia suojatakseen tilinhaltijaa. Toimivalta myöntää lisenssin vasta tiettyjen varmistusten jälkeen. Näitä ovat:
   • interaktiivisten pelien oikea käyttötapa;
   • pelaajien suojelu;
   • rahanpesun ehkäisy;
   • julkiset tarpeet.
 1. Toimivalta peruuttaa myönnetyt valtuudet, jos yhtä yllä mainituista kohdista ei noudateta. Tämä on pelaajille myönnetty takuu. Näin ollen onVega World Solutions N.V.in vastuulla varmistaa, että asiakkaiden pelaaminen on turvallista ja selkeää.
 2. Ylläpitääkseen järjestelmän korkeaa turva- ja eheystasoa Vega World Solutions N.V. pidättää oikeuden suorittaa turvatarkastuksia koska tahansa vahvistaakseen asiakkaan henkilöllisyyden, iän, tilinhaltijan antamat rekisteröitymistiedot, pelien asianmukaisen pelaamisen ja tilinhaltijan rahasiirrot tämän sopimuksen ja sovellettavan lain mahdollisen rikkomuksen varalta. Pelaaja antaa Vega World Solutions N.V.ille ja sen työntekijöille valtuuden tehdä kyselyjä liittyen pelaajaan ja tietojen luovuttamiseen Vega World Solutions N.V.ilta sellaisille kolmansille osapuolille, joiden arvioimme olevan tarpeen pelaajan luovuttamien tietojen vahvistamiseksi. Tämä koskee myös niitä tietoja, joiden pelaajan tulisi luovuttaa meille tämän sopimuksen mukaisesti, kuten luottokorttiraportin tilaamista ja/tai tietojen vahvistamista muulla tavalla kolmannen osapuolen tietokannoista. Lisäksi turvatarkastusten helpottamiseksi pelaaja suostuu luovuttamaan tällaisia tietoja tai asiakirjoja, joita yritys oman harkintavaltansa mukaan saattaa pyytää.